Osallistu käyttäjätutkimuksiimme!

Cresense tarvitsee jatkuvasti osallistujia käyttäjätutkimuksiin. Haluaisitko sinä osallistua ja kertoa mielipiteesi? Tutkimuksissamme pääset esimerkiksi keskustelemaan palveluideasta ryhmätilaisuudessa, kokeilemaan kehitteillä olevaa palvelua käytettävyystestissä tai kertomaan olemassa olevan palvelun käytöstä arjessasi päiväkirjatutkimuksessa.

Voit olla nuori tai vanha, kokenut tai kokematon teknologian käyttäjä, työssäkäyvä tai työtön – osallistujiksi etsitään tutkimuksesta riippuen taustaltaan hyvinkin erilaisia ihmisiä. Osallistumisesta saat aina palkkion. Useimmiten tutkimustilaisuudet pidetään toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa.

Jos kiinnostuit, täytä alla oleva lomake, jotta tiedämme kuka sinä olet, ja palaamme asiaan, kun etsimme sinunlaistasi osallistujaa. Tavallisesti ensimmäinen yhteydenottomme tapahtuu sähköpostilla ja tarkistamme yksityiskohdat puhelinsoitolla.

Meille on kunnia-asia, että tietojasi ei anneta kolmansille osapuolille tai käytetä markkinointitarkoituksiin. Tutustu halutessasi rekisteriselosteeseen.

Nähdään pian tutkimuksissa!